Lumberjack Pol Wmn Pu Spor Ayakkabı Beyaz-Lacivert
Lumberjack Pol Wmn Pu Spor Ayakkabı Beyaz-Lacivert
Lumberjack Pol Wmn Pu Spor Ayakkabı Beyaz-Lacivert
Lumberjack Pol Wmn Pu Spor Ayakkabı Beyaz-Lacivert

Lumberjack Pol Wmn Pu Spor Ayakkabı Beyaz-Lacivert (POLWMN-146)

5,00
Marka : Lumberjack
Fiyat : 1.999,99 TL(KDV Dahil)
Ürün Kodu: POLWMN-146

Günlük rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Lumberjack Pol Wmn Pu 3Pr Beyaz Lacivert Kadın Spor Ayakkabı, modern tasarımı ve üstün konforu ile dikkat çekiyor. Bu kadın spor ayakkabı, bağcıklı kapanışı ve düz topuk tipiyle, gün boyu giyilebilecek bir rahatlık sunar. Üç santimetrelik topuk boyu, ideal bir yükseklik sağlayarak, duruşunuza zarif bir dokunuş katıyor.

Bu Lumberjack spor ayakkabı, iç ve dış materyal olarak tekstil ve suni deri kullanmıştır. Suni deri dış materyal, dayanıklılığı ve kolay temizlenebilirliğiyle bilinirken, tekstil iç materyal ayakların nefes almasına yardımcı olur. Ayakkabının beyaz rengi ise genel görünüme taze ve canlı bir dokunuş katıyor.

Tabanında EVA malzemesi kullanılan bu ayakkabı, hafiflik ve esneklik sunar. Bu da size her adımınızda destek vererek daha konforlu bir yürüyüş deneyimi sağlar. Bağcıklı kapanış tarzı ise ayakkabının ayağınıza tam oturmasını sağlar ve maksimum konfor için kişiselleştirilebilir bir uyum sunar.

Lumberjack Pol Wmn Pu 3Pr Beyaz Lacivert Kadın Spor Ayakkabı, rahatlık ve stil arayan her kadının gardırobunda olması gereken bir parçadır. Siz de bu ayakkabıyla günlük yaşamınızda konforun ve şıklığın keyfini çıkarın.

Ürün Özellikleri:

  1. Giyim Tarzı : Günlük/Casual
  2. Materyal : Tekstil
  3. Kapama Bilgisi : Bağcıklı
  4. Topuk Tipi : Düz
  5. Topuk Boyu : 3 cm
  6. Taban : EVA
  7. İç Materyal : Tekstil
  8. Dış Materyal : Suni Deri
  9. Renk: Beyaz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR